„Dostawa artykułów konserwowych i ryb”

  • Numer postępowania DKw.2232/18/2025
  • Typ postępowania Postępowanie krajowe
  • Tryb udzielania zamówienia Tryb podstawowy

    Uwagi

    Upłynął termin na zadawanie pytań w postępowaniu, na które Zamawiający musi udzielić odpowiedzi: 2025-11-24

    Ogłoszenie

    Rodzaj zamówienia:
    Dostawy
    Szyfrowanie oferty:
    Tak
    Data składania ofert/opracowań studialnych:
    2025-11-26 09:00 (Pozostało: Minął termin składania wniosków / ofert)
    Data otwarcia ofert/opracowań studialnych:
    2025-11-26 10:00
    Publikacja w strefie publicznej:
    2025-11-17 13:25
    Termin zakończenia postępowania:
    --

    Dokumenty zamówienia

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    Ogłoszenie 2025-11-17 13:25 -
    icon Za+é¦ůcznik nr 1 - opis przedmiotu zamówienia I artykuły konserwowe warzywne.docx 2025-11-17 13:25 34 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 2 - opis przedmiotu zamówienia II konserwy mięsne.docx 2025-11-17 13:25 34 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 3 - opis przedmiotu zamówienia III konserwy rybne.docx 2025-11-17 13:25 32 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 4 - opis przedmiotu zamówienia IV ryby.docx 2025-11-17 13:25 32 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 5 formularz ofertowy Cz. I art. konserwowe warzywne.docx 2025-11-17 13:25 32 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 6 formularz ofertowy Cz. II konserwy mi¦Ösne.docx 2025-11-17 13:25 32 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 7 - formularz ofertowy Cz. III konserwy rybne.docx 2025-11-17 13:25 31 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 8 - formularz ofertowy Cz¦Ö+Ť¦ç IV ryby.docx 2025-11-17 13:25 31 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 9 - oświdaczenie o spełnieniu warunków w art. 125 oraz sankcyjne.doc 2025-11-17 13:25 54 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 10 - oświadczenie podm. udost. zasoby art. 125 oraz sankcyjne.docx 2025-11-17 13:25 25 KB
    icon zalacznik 11wzór umowy.docx 2025-11-17 13:25 44 KB
    icon za+é¦ůcznik nr 12 - ośwwiadczenie o podwykonastwie (2).doc 2025-11-17 13:25 36 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 13 - grupa kapitałowa.doc 2025-11-17 13:25 35 KB
    icon Za+é¦ůcznik nr 14 - o aktualności informacji.doc 2025-11-17 13:25 29 KB
    icon SWZ konserwowe i ryby (3).docx 2025-11-17 13:25 79 KB

    Dokumenty udostępnione

    Nazwa Opis Data publikacji Rozmiar pliku
    W górę
    icon Informacja o kwocie jaką zamawiający przeznaczy na sfinansowanie zamóienia.pdf 2025-11-26 10:29 293 KB

    Klucz tooltipa:

    # PL:

    # EN:

    Wyszukiwarka

    Wyszukiwarka kodów

      Numer Nazwa